Opłaty za przedszkole

INTENDENT PRZEDSZKOLA : Małgorzata Napieraj

Płatności za przedszkole dokonujemy
do dnia 15-go każdego miesiąca
codziennie od godz.7.00-15.00

UWAGA !  Wpłaty mogą być dokonywane także w formie przelewów bezgotówkowych, bezpośrednio na konto placówki. Osoby zainteresowane tą formą płatności wcześniej pobierają od intendenta, karty do przelewu

OD 1 WRZEŚNIA OBOWIĄZUJĄ NASTĘPUJĄCE STAWKI

godziny bezpłatne :   7.00-12.00
godziny płatne:    6.00-7.00

                                  12.00-17.00
opłata za każdą rozpoczętą godzinę – 1,00 zł
dzieci 6-letnie bezpłatnie

OPŁATY ZA WYŻYWIENIE

3 posiłki:    6.00 zł
2 posiłki:     5.00 zł
1 posiłek:     4.00 zł

PROSIMY O TERMINOWE DOKONYWANIE OPŁAT.

 

                              

  • Aktualności

  • Co w menu?

    śniadanie:
    Chleb z masłem, wędzony filet z kurczaka, ogórek, kawa z mlekiem
    II ŚNIADANIE jabłko
    obiad:
    Kapuśniak z ziemniakami i kiełbaską drobiową, koperek,
    leniwe pierogi z masłem, arbuz, kompot
    podwieczorek:
    chleb z masłem, mozarella, pomidor, szczypiorek, herbata
    śniadanie:
    Zupa mleczna z płatkami owsianymi, graham z masłem,
    ser żółty, pomidor, szczypiorek
    II ŚNIADANIE kiwi
    obiad:
    zupa krem jarzynowa z groszkiem ptysiowym, ziemniaki, kotlet mielony z indyka, mizeria z jogurtem naturalnym, kompot
    podwieczorek:
    kisiel, banan
    śniadanie:
    Bułka z masłem, polędwica z kurczaka, pomidor, szczypiorek, kakao
    II ŚNIADANIE nektarynki
    obiad:
    zupa pomidorowa z makaronem, zielona pietruszka, ziemniaki, kurczak z warzywami (papryka, fasolka szparagowa, kukurydza, marchewka), kompot
    podwieczorek:
    racuszki z bitą śmietaną i borówkami, herbatka owocowa
    śniadanie:
    Zupa mleczna z płatkami kukurydzianymi, graham z masłem, ser żółty, pomidor
    II ŚNIADANIE gruszka
    obiad:
    zupa jarzynowa z kaszą manną, łazanki z mięsem i kapustą, kompot
    podwieczorek:
    koktajl truskawkowy (jogurt naturalny, zmiksowane truskawki), herbatniki
    śniadanie:
    Chleb z masłem, pasta z sera białego z truskawkami, kakao
    II ŚNIADANIE sok owocowy
    obiad:
    zupa koperkowa z lanym ciastem, ziemniaki, dorsz z pieca, marchewka z groszkiem, kompot
    podwieczorek:
    galaretka truskawkowa, chrupki kukurydziane, melon