Ewaluacja (3 wiadomości).

Raport z ewaluacji wewnętrznej 2016/17

Zachęcamy do zapoznania się z raportem, z przeprowadzonej ewaluacji “Wspomaganie rozwoju dzieci z uwzględnieniem ich indywidualnej sytuacji” W raporcie przedstawiamy państwu wybrane, najważniejsze opracowania oraz wnioski.Zespół ewaluacyjny dziękuje rodzicom i nauczycielom, którzy wzięli udział w badaniu i wypełnili ankiety. Prezentacja ewaluacji Pokaż całość...

Opublikowano również w Aktualności | Komentowanie zostało zablokowane

Ewaluacja zewnętrzna w roku szkolnym 2013/14

Ewaluacja zewnętrzna w roku szkolnym 2013/14 Pokaż całość...

Opublikowano w Ewaluacja | Komentowanie zostało zablokowane

Ewaluacja zewnętrzna w naszym przedszkolu.

W dniach 18-28.XI br.w naszym przedszkolu zespół wizytatorów Kuratorium oświaty z delegatury w Wadowicach, przeprowadzać będzie ewaluację zewnętrzną.Ma ona na celu gromadzenia kompleksowych informacji na temat jakości pracy placówki i funkcjonowania systemu edukacyjnego.Badania dotyczyć będą następujących obszarów: 1.Przedszkole wspomaga rozwój dzieci z uwzględnieniem ich indywidualnej sytuacji 2.Nauczyciele współpracują w planowaniu i realizowaniu procesów edukacyjnych 3.Przedszkole […] Pokaż całość...

Opublikowano również w Aktualności | Komentowanie zostało zablokowane
  • Aktualności

  • Co w menu?

    śniadanie:
    Chleb z masłem, wędzony filet z kurczaka, ogórek, kawa z mlekiem
    II ŚNIADANIE jabłko
    obiad:
    Kapuśniak z ziemniakami i kiełbaską drobiową, koperek,
    leniwe pierogi z masłem, arbuz, kompot
    podwieczorek:
    chleb z masłem, mozarella, pomidor, szczypiorek, herbata
    śniadanie:
    Zupa mleczna z płatkami owsianymi, graham z masłem,
    ser żółty, pomidor, szczypiorek
    II ŚNIADANIE kiwi
    obiad:
    zupa krem jarzynowa z groszkiem ptysiowym, ziemniaki, kotlet mielony z indyka, mizeria z jogurtem naturalnym, kompot
    podwieczorek:
    kisiel, banan
    śniadanie:
    Bułka z masłem, polędwica z kurczaka, pomidor, szczypiorek, kakao
    II ŚNIADANIE nektarynki
    obiad:
    zupa pomidorowa z makaronem, zielona pietruszka, ziemniaki, kurczak z warzywami (papryka, fasolka szparagowa, kukurydza, marchewka), kompot
    podwieczorek:
    racuszki z bitą śmietaną i borówkami, herbatka owocowa
    śniadanie:
    Zupa mleczna z płatkami kukurydzianymi, graham z masłem, ser żółty, pomidor
    II ŚNIADANIE gruszka
    obiad:
    zupa jarzynowa z kaszą manną, łazanki z mięsem i kapustą, kompot
    podwieczorek:
    koktajl truskawkowy (jogurt naturalny, zmiksowane truskawki), herbatniki
    śniadanie:
    Chleb z masłem, pasta z sera białego z truskawkami, kakao
    II ŚNIADANIE sok owocowy
    obiad:
    zupa koperkowa z lanym ciastem, ziemniaki, dorsz z pieca, marchewka z groszkiem, kompot
    podwieczorek:
    galaretka truskawkowa, chrupki kukurydziane, melon